Kotiniityn kortteli sijaitsee Pälkäneen keskustan tuntumassa, osana isompaa Roholan asuinaluetta, jota myös Kostianvirran kyläksi kutsutaan. Kotiniityllä asuessasi saat kaikki maalla asumisen hyvät puolet, mutta esimerkiksi Tampereella töissä käyminen on silti helppoa ja nopeaa!

Tampereen keskustaan Kotiniityltä ajaa omalla autolla puolisen tuntia. Valkeakoskelle ajat Kotiniityltä noin 25 minuutissa ja Hämeenlinnaankin matka-aika on vain noin 40 minuuttia. Kotiniitty sopii asuinpaikaksi hyvin siis myös perheille, joissa työmatkat suuntautuvat eri kaupunkeihin. Päiväkoteja löytyy parin kilometrin päästä, Pälkäneen keskustasta, joten ns. väärään suuntaan ajelua ei arjessa pääse tulemaan, suuntautuipa työmatkasi minne päin tahansa!

Turvallinen Kotiniitty

Alue on turvallinen ja mukava. Kotiniityn sydämeen on kaavoitettu valoisa korttelipuisto ja iso leikkipaikka lapsille. Kotiniityn tonteilta lapset pääsevät leikkimään kavereiden kanssa suoraan takapihalta! Korttelipuiston ympärille kaareutuva naapurusto luo turvallisen tilan lapsille. Korttelin vierestä ei myöskään kulje isoja teitä, vain alueelle johtava pieni Roholantie sekä korttelin omat pihakadut Amiraalintie, Tykkitie ja Arjontie.

Pälkäneellä lapset tulevat ensin

Pälkäneen varhaiskasvatus on erinomaista – ainakin pälkäneläiset vanhemmat sanovat niin! Kotiniityltä käsin lapset voivat käydä koulut vaikka eskarista lukion loppuun asti kavereiden kanssa pyöräillen, sillä kouluihin on matkaa vain reilut pari kilometriä. Koulujen läheltä Pälkäneen keskustasta löytyvät myös kaikki muut peruspalvelut terveyskeskuksesta ruokakauppoihin ja kahviloista kirjastoon.

Aktiivisen asujan Pälkäne

Pälkäneen harrastusmahdollisuudet ovat todella hyvät sekä lapsille ja aikuisille. Liikuntavaihtoehdoista voidaan mainita esimerkiksi Kostia areena, Sappeen hiihto- ja matkailukeskus, aktiivinen urheiluseura Luja-Lukko sekä hyvät pururadat, frisbeegolfradat, ladut ja jäät, jotka palvelevat urheiluharrastajia. Frisbeegolf, koripallo, lentopallo, suunnistus, laskettelu, alamäkipyöräily, kiipeily, lenkkeily, hiihto, luistelu… ja joku vielä väittää, että maalla ei olisi tekemistä. Höpsis, sanomme me Pälkäneellä!

Myös muuta tekemistä löytyy vauvasta vaariin, muskarista makramekurssiin, kuorosta kankaankudontaan tai uimakoulusta ukulelensoittoon! Tämän takaavat aktiiviset yhdistykset, toimiva kansalaisopisto sekä monipuolinen yritysten palvelutarjonta.

Yksi frisbeegolfrata on muuten ihan parin minuutin kävelymatkan päässä Kotiniityltä!

Myös karvaisten perheenjäsenten koti

Kotiniityn vieressä sijaitsee iso, avoin alue, joka sopii erinomaisesti koirien juoksuttamiseen. Alueelle ei rakennu jatkossakaan mitään, vaan se pysyy kaavan mukaan avoimena ja turvallisena, urheiluun varattuna tilana Kostianvirran ja Roholantien välissä. Muutenkin Kostianvirran kylässä on mukavat, valaistut lenkitysmahdollisuudet joka tilanteeseen, sekä nopealle lenkille omassa korttelissa että pitemmälle kierrokselle seudun metsäisemmillä alueilla. Ja sopiihan lenkille toki lähteä ilman koiraakin!

Tuo perheesi Kotiniitylle

Kotiniityllä on myytävänä 17 tilavaa, n. 1100-1350 m2 kokoista tonttia isolla rakennusoikeudella sekä pienempää 10 rivitalo- tai kytkettyjen pientalojen tonttia, joille niillekin mahtuu tilava koti autotalleineen. Kotiniitylle saat rakentaa mieleisesi talon. Kaava on hyvin salliva ja tontille mahtuu mukavasti myös autotalli, sauna ja vaikka leikkimökkikin! Katso tontit ja hinnat Info-sivulta.

Tule tutustumaan, niin ihastut!

Kotiniitylle asumaan?

Haluaisitko lisätietoja tonteista tai vaikka käydä paikan päällä tutustumassa alueeseen? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)

Hakusessa pienempi koti?

Pikkuniitylle voit rakentaa mukavan minitalon itsellesi. Kotipesä Pälkäneeltä:

Lue lisää Pikkuniityn tonteista