Pälkäneen keskustasta, Onkkaalasta, löydät kaikki arjen tärkeät palvelut. Lisäksi se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella - autolla hurautat Tampereelle puolessa tunnissa tai Hämeenlinnaan kolmessa vartissa. Keskustan palveluiden läheisyydestä löytyy tontteja Kostianvirran kylästä, Majaranpellon asuinalueelta sekä Tommolan alueelta.

Tutustu tontteihin alla tai Etuovi.comissa.

Kostianvirran kylä

Kostianvirran kylään rakentuu pientalovaltainen asuntoalue, jossa asutaan väljästi ja maaseutumaisesti. Tontit sijaitsevat Lahdentien itäpuolella, Pälkänevedentien ja Kostianvirran rajoittamalla Roholan kaava-alueella. Kaava mahdollistaa monipuolisesti erilaisten talotyyppien rakentamisen. Koulut, kaupat ja harrastukset ovat lyhyen matkan päässä, ja kotipihasta pääset helposti nauttimaan Kostianvirran läheisyydestä. Saat kaikki maalla asumisen hyvät puolet hyvällä sijainnilla!

Lue lisää:

Kostianvirran kylä

Majaranpelto

Majaranpellon reilun kokoiset tontit sijaitsevat keskustassa Kostianvirran rantamilla Lahdentien länsipuolella. Ympäristössä on omakotiasutusta, ja aivan vierestä löytyvät Karhunmaan frisbeegolfrata ja veneranta. Majaranpellon tonteilla on runsaasti rakennusoikeutta. Reilun kilometrin päässä palveluista sijaitsevia tontteja on jäljellä kaksi kappaletta. 

Lue lisää:

Majaranpellon tontit

Tommola

Tommola on vehreä keskustan asuinalue Mallasveden rannan ja virkistysalueiden läheisyydessä. Upeat lenkkimaastot lähtevät oveltasi - uudistettua rantareittiä pitkin kävelet keskustan palveluille tai suositulle Pakanrannan uimarannalle. 

Lue lisää:

Tommolan tontit

Varaa esittely

Haluaisitko lisätietoja tontin varaamisesta tai käydä paikan päällä tutustumassa alueeseen? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)