Ryhmä ulkopaikkakuntalaisia oli tutustumassa Roholaan ja Pälkäneeseen, kun he tapasivat Terhi Hölsän kirjastossa. Kyseltiin niitä näitä Pälkäneestä ja jo kolmannessa lauseessaan hän kutsui vieraat tutustumaan unelmiensa kotiin ihan Roholan kupeessa. Tarjous, josta ei voi kieltäytyä! Potkukelkka jäi kirjaston kupeeseen ja Terhi hyppäsi kumikenkien päälle. Kohti unelmien kotia.

Hölsät katselivat alunperin kotia Tampereelta. Hinnat järkyttivät. Kuin sattumalta Terhi huomasi lehdessä ilmoituksen Pälkäneen tontista ja sitä lähdettiin katsomaan ihan jo matkan ilosta. "Mitä Pälkäneeltä löytyykään?". Lokakuisena ja pimeänä iltana pihaan saavuttuaan päätös oli selkeä. "Tämä on meidän koti". Vieressä on järvi. Rantaviivaa kanooteille ja läheiseen saareenkin voi uida. Naapurissa on avantouintipaikka saunalla. Tampereelle on puolisen tuntia ja Terhi käy helposti Helsingissä opiskelemassa teologiaa. Kostian koulu on lapsille vieressä ja valtakunnallisesti arvostettu. Sappeen rinteet lähellä. Hölsät rakastuivat heti.

Unelmien koti rakentui suhteellisen helposti. Paikalliset yrittäjät avustivat kaikissa teknisissä asioissa ja pikaisen kilpailutuksen jälkeen kodille löytyi rakentaja. Valmistalojakin katsottiin, mutta nyt oltiin rakentamassa unelmaa, just eikä melkein. Yhteistyö kunnan kanssa sujui hienosti. Terhi sanoo mainostavansa mielellään Pälkänettä ja Roholaa. "Lempäälä on saman matkan päässä Tampereesta kuin Rohola ja Pälkäne. Ja kuinka kaunista täällä onkaan."