Koko Pälkäneen tonttipäivä 2023

Tervetuloa tutustumaan kunnassamme myynnissä oleviin tontteihin la 27.5.2023 klo 11 – 14! Karttaan merkityissä kohteissa – Pälkäneen keskustassa Onkkaalassa ja kylissä Aitoossa, Luopioisissa ja Rautajärvellä – tapaat Pälkäneen kunnan ja kylien edustajia klo 11 – 14, ja pääset katsomaan tontteja opastetusti. Luvassa myös muuta mukavaa ohjelmaa! Katso edulliset kampanjahinnat ja lue ohjelma tästä.

Kostianvirran kylä videolla

Pälkäneeltä löytynee sopiva tontti ihan jokaiselle! Niitty-Seppälän isäntä ja kunnanvaltuutettu Jukka Kittilä esittelee Pälkäneen keskustan tuntumaan rakentuvaa asuinaluetta, Kostianvirran kylää ja puhuu vähän mansikoistakin. Katso komeat ilmakuvat ja tutustu Kostianvirran kylään videon välityksellä!

Nopea Pälkäneen Valokuitu myös Kostian kylässä

Pälkäneellä on oma valokuituverkko - Pälkäneen Valokuitu. Myös kaikille Kostianvirran kylän tonteille saa kuidun kohtuuhintaan. Pälkäneellä etätyöt onnistuvat!

Maalle asumaan - Pälkäneelle!

Parasta aikaa Pälkäneellä - onko sinusta maalle asumaan? Katso video ja päätä itse!

Rantamaisema

Ilta-Sanomissa listattiin 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle. Hyviä syitä ne olivatkin, mutta eihän kymmenen syytä riitä alkuunkaan kertomaan, kuinka mainio paikka Pälkäne on asuinpaikkana! Siksipä tässä 10 hyvää syytä lisää muuttaa Pälkäneelle, Kostianvirran kylään!

Herkullista ruokaa Pälkäneellä

Pälkäneellä on todella helppoa suosia lähiruokaa! Kesäisin kunta on täynnä tilamyymälöitä, joista on helppoa ja mukavaa ostaa mukaan paitsi marjat myös monenlaiset vihannekset, rieskat, leivät, juustot ja lihat. Vuoden ympäri Roholankin lähikaupat tarjoavat omalla kylällä kasvatettuja ja valmistettuja herkkuja.

Rakkautta ensisilmäyksellä - Rohola ja Kostianvirta

Lokakuinen iltapäivä. Lehdestä oli edellisenä päivänä huomattu ilmoitus tontista Pälkäneellä. Sitä päätettiin lähteä katsomaan, vaikka olikin jo pimeää. Ja mitä sitten sattuikaan?

Hölsillä - Unelmiemme koti on täällä

Ryhmä ulkopaikkakuntalaisia oli tutustumassa Roholaan ja Pälkäneeseen, kun he tapasivat Terhi Hölsän kirjastossa. Kyseltiin niitä näitä Pälkäneestä ja jo kolmannessa lauseessaan hän kutsui vieraat tutustumaan unelmiensa kotiin ihan Roholan kupeessa. Tarjous, josta ei voi kieltäytyä! Potkukelkka jäi kirjaston kupeeseen ja Terhi hyppäsi kumikenkien päälle. Kohti unelmien kotia.